تاخیر در تحویل چانگان CS55 پلاس توسط سایپا ؛ ماجرا چیست؟

تاخیر در تحویل چانگان CS55 پلاس توسط سایپا

چانگان سی اس 55 پلاس یکی از خاص‌ترین و گرانترین خودروهای وارداتی است که توسط سایپا وارد و عرضه می‌شود. اما تاخیر در تحویل چانگان CS55 پلاس نگرانی‌هایی به همراه داشته است.

خبر واردات چانگان CS55 پلاس بسیاری از علاقه‌مندان خودروهای چینی وارداتی را به وجد آورد. گرچه سایپا در زمان واردات این خودروها در بهمن‌ماه 1402، چند نسخه را به طور نمادین به مشتریان تحویل داد، اما از آن زمان خبری از عرضه جدید نبوده و سایپا صرفا یک طرح فروش با موعد تحویل سه‌ماهه برگزار کرده است و تحویل این خودروها نیز انجام نشده است.

تاخیر در تحویل چانگان CS55 پلاس

برخی از مشترین چانگان CS55 پلاس در فضای مجازی از ارسال پیامک تاخیر در زمان تحویل خودرو خود توسط سایپا خبر داده و نارضایتی خود را نشان داده‌اند. بنابر وعده سایپا، قرار بود این خودرو تا قبل از خردادماه به مشتریان عرضه شود اما حالا و در شرایطی که بیش از 20 روز از خرداد 1403 گذشته، فرآیند تحویل چانگان CS55 پلاس با مشکلاتی مواجه شده است.

تاخیر در تحویل چانگان CS55 پلاس توسط سایپا
تاخیر در تحویل چانگان CS55 پلاس توسط سایپا

پیگیری‌ها حاکی از این است که مشکل تاخیر در تحویل خودروها ناشی از واردات این خودرو در تعداد محدود است. خبر خوب البته اینکه شمار قابل توجهی از این خودروها وارد گمرک کشور شده‌ ولی فرآیند ترخیص به کندی انجام می‌شود و منجر به این مشکل شده است.

گفتنی است مهمترین نگرانی مشتریان این خودرو از آن‌جاست که این خودرو در بهمن 1402 با قیمت علی‌الحساب 1 میلیارد و 117 میلیون و 700 هزار تومان عرضه شده و طبیعتا هرچه تحویل خودرو دیرتر انجام شود، قیمت آن بالاتر نیز می‌رود.

چانگان CS55 پلاس، که توسط سایپا وارد می‌شود، یک کراس‌اوور شهری با اندازه متوسط است که از یک موتور ۱.۵ لیتری چهار سیلندر بلوکور بهره می‌برد. این پیشرانه، که حاصل همکاری چانگان و فورد است، دارای حداکثر قدرت ۱۸۸ اسب بخار و گشتاور ۳۰۰ نیوتن‌متر است. سایپا برای سازگاری با شرایط آب و هوایی ایران، با اعمال تغییرات نرم‌افزاری، راندمان موتور را کمی کاهش داده است. نیروی موتور از طریق یک گیربکس اتوماتیک دو کلاچه هفت سرعته به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود و خودرو را به حرکت درمی‌آورد.

از ویژگی‌های دیگر این خودرو می‌توان به استفاده از تکنولوژی توربوشارژ، مصرف سوخت ترکیبی ۵.۹ لیتر در هر صد کیلومتر، باک سوخت با ظرفیت ۵۵ لیتر، شتاب صفر تا صد در ۸.۲ ثانیه، حداکثر سرعت ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت، تعلیق جلوی مک‌فرسون و تعلیق عقب مولتی‌لینک اشاره کرد.

مطالب بیشتر در فارسی پالس:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا